Wat doen we?

Als DJ-Team beseffen wij maar al te goed hoe onze muziek een feest kan maken. Wij zijn allround en passen onze playlist aan naar de wensen van de opdrachtgever en zijn gasten. Enkele weken voor het feest spreken wij persoonlijk met u alle wensen door, wij laten niets aan toeval over. Alles is bespreekbaar m.b.t. licht, geluid, muziekgenre of tijd.

Soms vragen we de opdrachtgever een Spotify lijstje te maken of te delen om te zien of we op één lijn zitten.

We vinden het leuk om de gasten op een feestavond te verrassen. Dat doen we op verschillende manieren. We draaien graag speciale versies van liedjes die nog iets extra’s toevoegen aan het nummer.

SR-JR DJ-Team DJ-Booth

Soms gooien we ons eigen SR-JR sausje er overheen of zoeken we stad en land af naar een bijzondere remix. Onze eigen remixen proberen we op ons SR-JR Spotify account te uploaden zodat iedereen ze kan beluisteren.  Om visueel het feest kracht bij te zetten hebben we de nodige confetti shooters en lichteffecten ter beschikking.

Verder bezit SR-JR een DJBooth ingericht met professionele Pioneer apparatuur en Electro Voice geluid voor een publiek tot gemiddeld 500 man.

Wij komen gemaakte afspraken altijd na en op de feestavond zijn we gemiddeld 1.5 uur voor aanvang aanwezig.

Enkele reacties, zoals terug te lezen op Social Media:

M.Timmermans (Bruiloft) – Voelen de sfeer goed aan. Bij kleine gezelschappen en grotere feesten. Goede communicatie.

M. den Ouden (Foute Party) – Het DJ duo was erg leuk! Voelen de groep goed aan en haakten in op de sfeer. Ik zou ze dan ook zeker aanbevelen. Leeftijd van publiek speelde geen enkele rol. Mensen tussen de 20 en 55 jaar hebben een geweldige avond gehad!

P. Timmermans (Verjaardag) – Het was fantastisch, nogmaals dank. Zoveel positieve reacties mogen ontvangen, niet normaal! TOP DJ’s, garantie voor FEEST.

L. Langerwerf (Hockeyfeest) – Het was een top feest! Top gedraaid.