Welkom bij SR-JR DJ-Team

Welkom bij SR-JR DJ-Team

Muziek. Het loopt als een rode draad door het leven van Gerbin en Marijn Blokx uit Boxtel. Senior gaf daarbij zijn liefde, kennis en ervaring naadloos over aan junior. Sinds enkele jaren vormen ze met ontzettend veel plezier het SR-JR DJ-Team waarbij het hen lukt om elke tent volledig op zijn kop te zetten. “Wij zorgen dat het publiek los gaat”, aldus het tweetal om tevreden toe te voegen: “Het geeft echt een kick om mensen helemaal euforisch uit hun plaat te zien gaan.”

Trots en blij. Dat is hoe Gerbin Blokx het ervaart om samen met zijn 18-jarige zoon Marijn als SR-JR DJ-Team de dj-booth te bemannen. Een gezamenlijke hobby die enkele jaren geleden ontstond. Dat ook Marijn een passie en feeling heeft voor het draaien van plaatjes is niet zo vreemd.

SR-JR DJ-TEAM
Daarom hebben we besloten om officieel en er écht samen voor te gaan en lanceerden wij ons als SR-JR DJ-Team. Dat laatste staat natuurlijk voor senior en junior. Wie denkt dat het gemakkelijk is om DJ te zijn of zomaar even te worden vergist zich. Daar zijn echt bepaalde kwaliteiten en vaardigheden voor nodig.

DOOR DRAAIEN
Vanwege COVID-19 een lange tijd stil lagen begint tot hun geluk alles weer een beetje op gang te komen. “We draaien samen weer door en zorgen dat het publiek los gaat”. “Bij voorkeur willen we elk weekend ergens draaien”

Gr, Sr en Jr