Wie zijn wij… even voorstellen:

Maak kennis met de DJ’s.

DJ-Gerbin

DJ – Gerbin Blokx

DJ – Gerbin Blokx

Mijn naam is Gerbin, ik ben de Senior van het DJ-Team.

Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Het eerste vinylplaatje wat ik ooit van mijn tante op de markt kreeg was het startschot van een mooie nog steeds voortdurende carrière. Sterker nog, inmiddels is het ons bedrijf.

In mijn jeugd ben ik sterk beïnvloed door de radio. De Ferry Maat Soulshow, Stenders en Van Inkel, de Top 40 en Ben Liebrand’s – In the Mix wilde ik geen enkele week missen. Ik denk dat hier ook mijn liefde voor Soul en Disco vandaan komt.

Die muziek voor publiek draaien, dat wilde ik ook. Eerst klein op schoolfuifen en examenfeestjes later in kroegen en grote discotheken.

De liefde voor muziek behield ik ook in mijn normale baan, 8 jaar als verkoper in muziekwinkels, 5 jaar als inkoper Entertainment bij Mediamarkt Amsterdam en 3 jaar als accountmanager bij Platenmaatschappij EMI Music.

Zeker die laatste 8 jaar waren speciaal, in Amsterdam en Hilversum dicht op het vuur, waarbij je heel vaak bekende artiesten mocht ontmoeten.

Het mooie van muziek draaien voor publiek is dat je de sfeer mede kan bepalen, een mooi feest neerzetten met een dankjewel op het einde van de avond, daar doe je het voor.

Allround draaien daar hou ik van, niet beperkt worden door een bepaald genre. Natuurlijk hou je rekening met de klant en zijn wensen, maar ook dan vind ik het nog steeds leuk om met bepaalde nummers te verrassen. Ook kijk ik uit naar de speciale momenten in het jaar zoals kerst en carnaval, qua muziek totaal elkaars uitersten, maar beide supergezellig.

Met de uitbreiding van ons DJ-Team slaan we een nieuwe weg in. Nog meer leuke feesten of evenementen verzorgen van klein tot groot daar ligt onze uitdaging voor de komende jaren.

DJ - Marijn Blockx
DJ – Marijn Blokx

DJ – Marijn Blokx

Mijn naam is Marijn, en draai al vanaf mijn 13e.

Ik ben vanaf het begin al onderdeel van het team en ben daar heel trots op! Het draaien ben ik leuk gaan vinden door mijn vader, ik mocht een aantal keer mee en sindsdien weet ik niet meer van stoppen!

Het leukste aan het draaien blijft voor mij als een publiek enthousiast is, dat geeft mij altijd een goed gevoel. Ook vind ik het leuk om nieuwe muziek te delen met het publiek.

Verder woon en studeer ik momenteel in Tilburg.

In principe ben ik een allround DJ, dat betekent dat ik alle stijlen muziek kan draaien, House, Carnaval of 90’s, noem het maar op. Toch ben ik het meest thuis in de genres Tech House, Groove house en Urban.

Dit zijn wat van mijn ervaringen: Duckout Boxtel, Topweek Tilburg, T.S.C. St. Olof Tilburg, Winebar More & More Boxtel, De Saeck Den Bosch en ik ben regelmatig te vinden bij de hockeyfeesten van MHC Mep!

DJ-Harm
DJ – Harm Melis

DJ – Harm Melis

Ik ben Harm Melis, en samen met mijn broer Dirk zijn wij deel van het SR-JR DJ Team. In mijn vrije tijd luister ik het liefst naar House, Urban, Moombahton en Hardstyle. Toch kan ik concluderen dat ik elk muziekgenre eigenlijk wel kan waarderen. Van Hollandse Hits tot 80s en 90s, ik vind alles leuk. Tijdens het draaien vind ik het mixen het leukst en House vind ik het leukst om te draaien.

Zelf ben ik al enige tijd met muziek bezig. Zo draaiden mijn broer en ik op zolder de oude Lp’s van mijn vader toen we nog heel wat jonger waren. We hadden een behoorlijke verzameling waarmee we mee overweg konden aangezien onze vader vroeger ook DJ was. Uit deze collectie vol hits van artiesten als Michael Jackson en Queen, was uiteindelijk voor mij het nummer ‘Wij houden van Oranje’ van André Hazes favoriet.

Enkele jaren later hebben Dirk en ik onderdeel uitgemaakt van een naschoolse drumgroep. Hier repeteerde we 10 weken lang voor een optreden wat we uiteindelijk zouden geven in de Serenade in Liempde. Dit vond ik erg leuk maar heb er destijds uiteindelijk voor gekozen om er niet mee door te gaan. 

Daarnaast heb ik me ook altijd met verschillende digitale muziekprogramma’s bezig gehouden. Zo hield ik me bezig met BPM en Virtual DJ. Hierin kon je met je muis liedjes in elkaar laten overlopen en effecten toevoegen aan de muziek. Daarnaast ben ik op latere leeftijd voor een langere tijd in de weer geweest met FL Studio. Dit is een programma waarmee je je eigen muziek kan produceren wat me na enige tijd klooien toch best prima afging. Echter zijn de producties altijd tot eigen gebruik gebleven.

Dit alles leidde tot mijn eerste DJ-controller op 13-jarige leeftijd. Hier heb ik ondertussen al heel wat uren op doorgebracht. Dit leidde zelfs in hetzelfde jaar nog tot een deelname aan een DJ-contest bij B-Town in Boxtel. Helaas heb ik deze op wonderbaarlijke wijze niet gewonnen. Toch heb ik altijd hoop gehouden op mijn carrière als DJ. En je ziet wat er van komt; ik ga me nu aansluiten bij het SR-JR DJ Team. Ik heb heel veel zin om in de toekomst samen met Gerbin, Marijn en Dirk van elk feest een knalfeest te maken!

DJ-Dirk - SR-JR DJ-Team
DJ – Dirk Melis

DJ – Dirk Melis

Ik ben Dirk Melis, één van de teamleden van SR-JR DJ-Team, en broer van Harm. De muziekgenres die ik het leukst vind om te draaien zijn House, Moombahton en Hardstyle. Ik ga dan ook graag naar festivals als Paaspop, Totall loss en Elektrum.

Toen ik 11 jaar oud was, waren Harm en ik al bezig met muziek af te spelen in het computerprogramma BPM. Hierin kon je plaatjes draaien, ze in elkaar over laten lopen, en effecten eraan toevoegen. Het was zelfs mogelijk om tussendoor een jingle af te spelen, net als op de radio.

Op de basisschool heb ik ooit een proeftijd van 10 weken gedaan bij een drumband. Dit heb ik ook samen met Harm gedaan. In deze 10 weken hebben we een muziekstuk geoefend, hierna hebben we een optreden gehad.

In de corona tijd heb ik me thuis ook beziggehouden met muziek. Ik heb wat zitten klooien met een platenspeler en de elpees geluisterd die we nog hadden liggen. Daar zat voornamelijk muziek van U2, Michael Jackson en de Alltime Favorites op één plaat. Verder heb ik wat zitten oefenen met gitaarspelen, dit doe ik nu nog steeds af en toe en vind ik leuk om te doen, vooral om de nieuwe Nederlandse nummers te leren uit de Top40. Ook hebben we thuis al een tijdje een klein Pioneer DJ-setje, hier heb ik in de corona tijd ook mee geoefend.

Toen Gerbin aan mij vroeg om bij het team te komen was ik meteen enthousiast en hoefde ik niet te twijfelen. Dus ik heb heel veel zin om op de feesten te gaan draaien!!

DJ-Dirk - SR-JR DJ-Team
DJ – Gijs Queens

DJ – Gijs Queens

Mijn naam is Gijs en ik maak sinds eind 2023 deel uit van het SR-JR DJ-Team.

Met muziek ben ik altijd al bezig geweest. Toen ik klein was, speelde ik de drums en oefende ik thuis al veel op een oude kleine draaitafel die ik had gekregen voor mijn verjaardag. Helaas heb ik dit toen niet doorgezet en heb ik het helemaal verwaarloosd, echt zonde! Maar een tijdje geleden heb ik weer een draaitafel gekocht en nu heb ik het weer helemaal opgepakt. Naast dat ik er heel veel tijd in heb gestoken door te oefenen, heb ik erg veel geleerd van Gerbin en de rest van het team.

Zelf luister ik het liefst naar Hardstyle en House muziek. Je zal me dan ook zeker een keertje tegenkomen op een festival. Maar nu ik eenmaal aan het draaien ben, heb ik pas gemerkt dat ik alle soorten genres wel kan waarderen. Van 80’s en 90’s tot de nieuwste dance muziek. Ik vind eigenlijk echt alles leuk.

Ik vind het erg prettig om deel uit te maken van het team en samen met de andere DJ’s de mooiste feesten neer te gaan zetten.